Jõulupuude müük võtab hoogu üles

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meltsiveski Konsumi juures jõulupuid müüv Tõnis Kask on selle tööga lisaraha teeninud viis viimast jõuluaega. Valikus on harilik kuusk, kaukaasia nulg, serbia kuusk ja hõbekuusk.
Meltsiveski Konsumi juures jõulupuid müüv Tõnis Kask on selle tööga lisaraha teeninud viis viimast jõuluaega. Valikus on harilik kuusk, kaukaasia nulg, serbia kuusk ja hõbekuusk. Foto: Margus Ansu

Möödunud nädalavahetusel suuremate kaupluste juures alanud jõulupuude müük jõuab kõrgpunkti paar päeva enne jõululaupäeva, kui ühest müügikohast viiakse päevas koju üle saja jõulupuu.

Nii nagu eelmisel aastal, alustas ka tänavu Tartus esimesena jõulupuude müüki OÜ Artiston. Eile Meltsiveski Konsumi kõrval puid pakkunud Tõnis Kase sõnul on hinnad samad, mis eelmisel aastal, ning tänavugi on valikus nelja liiki okkalisi: harilik kuusk, kaukaasia nulg, serbia kuusk ja torkav kuusk ehk hõbekuusk.

«Hinnad on ikka meetri järgi. Näiteks kahemeetrine harilik kuusk maksab 22 eurot. Lühemad on odavamad, pikemad kallimad. Serbia kuused algavad 20 eurost, kahemeetrine on 30 eurot. Kahemeetrine hõbekuusk maksab 25 eurot. Kõige kallim on nulg, näiteks kahemeetrine maksab 45 eurot,» andis Kask jõulupuude hinnaskaalast ülevaate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles