Rekordikursil lennujaam jääb kitsaks

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu lennujaama ainsa värava ootesaalis on ruumi 53 reisijale, esmaspäeva õhtul leidsid kõik soovijad endale istepaiga üksnes seetõttu, et kõik lennukikohad polnud välja müüdud. Finnairi lennukis on praegu kohti rohkem kui ootealal.
Tartu lennujaama ainsa värava ootesaalis on ruumi 53 reisijale, esmaspäeva õhtul leidsid kõik soovijad endale istepaiga üksnes seetõttu, et kõik lennukikohad polnud välja müüdud. Finnairi lennukis on praegu kohti rohkem kui ootealal. Foto: Kristjan Teedemaa

Tartu lennujaam ületab tänavu 20 000 reisija piiri ja nädalalõppudel on lennukid tihti viimse kohani täis.  Paraku tähendab see, et  lennukis on rohkem kohti  kui lennujaama ootealal.

Novembris oli Finnairi Tartu lendudel 2276 reisijat, mida on 951 rohkem kui aasta varem. Tartu lennujaama juhataja Johhen Ross märkis, et oktoobri tulemusele jäädi alla vaid seepärast, et oktoober on pikem kuu, novembris on päevi 30. Oktoobris oli lendajaid 2368.

«Aasta lõpuks julgen ennustada üle 20 500 reisija. 2014. aastal oli 14 048 reisijat,» kommenteeris Ross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles