Politsei otsib Valgamaal kadunuks jäänud Heinot

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heino
Heino Foto: PPA

Politsei selgitab Karula vallas kadunuks jäänud 52-aastase Heino asukohta.

Meest nähti viimati 5. detsembri hommikul Lüllemäe külas kodu juures, kust ta lahkus teadmata suunas ega ole seni koju naasnud. Tema telefon on välja lülitatud.

Heino on umbes 175 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehituse, lühikeste tumedate halliseguste juustega ja tavaliselt hallika habemega. Teadaolevalt on mehel probleeme alkoholiga.

Politsei käis kohalikelt elanikelt uurimas, kus Heino olla võiks või kuhu ta võis minna. Keegi neist ei tea Heinost mitte midagi. Üle on vaadatud küla paljud  kohad, sealhulgas külas olev peaaegu kinnikasvanud tiik ja teised ohtlikumad kohad, kuid midagi kahtlast seni ei ole avastatud. Piirkonnas jätkatakse otsimist ja info kogumist, kuna mees võib olla hätta sattunud või abivajavas seisundis.

Kõigil, kes on Heinot näinud pärast 5. detsembrit või kel on muud infot tema võimaliku asukoha kohta, palutakse sellest teavitada piirkonnapolitseinikku Marek Käisi telefonil 766 8124 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles