Pauluse kirik ehitab Vanemuise tänavale mänguväljaku

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linnavalitsus andis sihtasutusele Tartu Pauluse Kirik loa kasutada tasuta Vanemuise 48 kinnistu 378-ruutmeetrist osa, et rajada sinna lastehoiu jaoks mänguväljak.


Mart Reiniku Gümnaasiumi territooriumil asuv kinnistu antakse sihtasutusele kasutada ilma tasuta, kuna sihtasutus korraldab oma ruumides kuni 40 lapsele avatud lastehoiuteenust. Teenuse pakkumise eelduseks ongi mänguväljaku olemasolu, märkis linnavalitsuse pressiteade.

Väljakut ei asuta rajama aga mitte kohe, vaid alles paari aasta pärast, sest kuni 2013. aasta lõpuni käib seal ehitustegevus. Siiski väljastas linnavalitsus ka mänguväljaku ehitusloa, mille järgi peaks väljakule kerkima neljakohaline kiik, kahekohaline kaalukiik, kahe meetri kõrgune tehisküngas, mitmetasandiline liivakast ja tool.

Mänguplats piiratakse 1,22 meetri kõrguse traadist kergaiaga. Kõik väljaku rajamise, hooldamise ning korrashoiuga seotud kulud kannab sihtasutus.

Viieaastase lepingu lõppedes on sihtasutusel õigus paigaldatud asjad eemaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles