Lõunakeskus asus hooga laienema

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskuse taga on alanud juurdeehituse ettevalmistustööd. Maha on lammutatud endise zooloogia ja botaanika instituudi hoone ning käib proovivaiade puurimine.
Lõunakeskuse taga on alanud juurdeehituse ettevalmistustööd. Maha on lammutatud endise zooloogia ja botaanika instituudi hoone ning käib proovivaiade puurimine. Foto: Kristjan Teedema

Vaid kuu aega tagasi  linnavolikogu heakskiidu saanud Lõunakeskuse  laiendus on täie hooga  käima läinud. Kuue saaliga kobarkino ja 70 numbri-  toaga hotell peaksid valmima 2017. aasta kevadeks.

Lõunakeskuse juhataja Jaan Loti sõnul läksid keskuse uue osa ettevalmistustööd lahti juba novembris, kui alustati kunagiste zooloogia ja botaanika instituudi hoonete lammutamist.

«Tegelikult me saime juba suve hakul ehitusloa vana hoone lammutamiseks ja välitrasside rajamiseks, aga me ei tahtnud neid töid varem käima panna, kui polnud selge, kuidas ülejäänud ehitus järele tuleb. Me ei saanud lubada olukorda, kus teeme suure töö ära ja siis tuleb pikk paus vahele,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles