Tugev tuul tõi nädalavahetusel päästjatele tööd ka Lõuna-Eestis

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotodel Mäksa vallas Sudaste külas elektriliinidele kukkunud puu eemaldamine.
Fotodel Mäksa vallas Sudaste külas elektriliinidele kukkunud puu eemaldamine. Foto: Lõuna päästekeskus

Päästekomandod sõitsid 4.-6. detsembrini tugevast tuulest põhjustatud juhtumeid lahendama üle Eesti 465 korral, põhiliselt oli tegemist teedele ja elektriliinidele langenud puudega.

Nädalavahetusel käisid päästjad Tartumaal kahekümne neljal korral eemaldamas teele või elektriliinidele kukkunud puid, aga ka lahtisi liiklusmärke ning hoonete ehitusdetaile.

Lisaks käidi abis neljal liiklusõnnetusel, kus kõrvaldati avariilistel autodel süttimisoht, abistati kannatanuid ning puhastati teid. Laupäeva hommikul aga sõitsid päästjad Vara valda Pilpaküla külla, kus põles elektripost. Päästjad kustutasid peale voolu väljalülitamist posti ja juhtmed.

Jõgevamaal registreeriti nädalavahetusel häirekeskuses tugeva tuulega seoses seitseteist väljakutset. Valdavalt pidid päästjad eemaldama teele kukkunud puid või elektriposte. Põltsamaa linnas oli tuul lahti kangutanud ka ühe hoone katusepleki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles