Teist adventi tervitavad jõuluvana, poistekoorid ja meeskoor

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raekoja platsil käivad viimased ettevalmistused jõuluajaks.
Raekoja platsil käivad viimased ettevalmistused jõuluajaks. Foto: Margus Ansu

Pühapäeval, 6. detsembril kell 16 süüdatakse Tartus Raekoja platsil teine advendiküünal.  Tartlasi ja külalisi tervitavad kolm poistekoori ja meeskoor Gaudeamus. Advendiküünla süütavad Tartu Salemi koguduse pastor Meego Remmel ja abilinnapea Kajar Lember. Oma esimese visiidi raeplatsile teeb jõuluvana, teatas linnavalitsus.

Advendipühapäevale eelneb tegevustest tihe laupäev Tartu loodusmajas, kus korraldatakse heategevuslik laat, saab sõita ponidega ja meisterdada. Raeplatsile kerkinud kiigemetsa kõrval on 5. detsembri keskpäeval aga võimalik võistelda liha grillimises. Jõulugrillile on registreerunud kümme võistkonda.

Kell 15 esinevad raekoja saalis Soome vokaalansamblid ja kell 16 algab Tartu ja Tartumaa nais- ja neidudekooride advendikontsert Salemi kirikus. Mõlemad kontserdid on tasuta.

Enne küünla süütamist kell 14.15 kõneleb kiigemetsas lemmikloomade jaoks meeldivast pühadeajast loomaarst dr Janne Orro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles