Uudne lahendus aitab nutikalt kodu kaunistada

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Joala esitles Tartu muusikanädalal idufirmas Mooncascade spreiprinterit ning kandis selle abil seinale idufirma kaasasutaja Priit Salumaa pildi.
Mihkel Joala esitles Tartu muusikanädalal idufirmas Mooncascade spreiprinterit ning kandis selle abil seinale idufirma kaasasutaja Priit Salumaa pildi. Foto: Erakogu

Üks äriideede konkursil Ajujaht paremate hulka pääsenutest on end Tartu teaduspargis sisse seadnud firma SprayPrinter, mis on leiutanud uue viisi, kuidas 21. sajandil seinu kaunistada.

SprayPrinter töötab seadme kallal, mis võimaldab vaba käega kanda seinale kujundeid ja on mõeldud kõigile, kel kodus valge või igav sein ning kes soovivad seda omanäoliseks muuta. Seadme tööpõhimõte sarnaneb printeri omaga, kuid seda juhib inimkäsi.  

Seina maalimiseks tuleb spreiprinter ühendada aerosoolvärvipurgiga, nutitelefonis käima panna rakendus SprayPrinter, valida sealt sobiv pilt, panna telefon statiivile ja vajutada printimisnupule. Seejärel saab minna seina juurde ning hakata värvima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles