Täika sai aasta lõpuni armuaega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Eko-Tarest juhatuse liige Riina Kallas ütleb, et igale asjale leidub ostja. Mõni ese leiab omaniku kohe, teine peab ootama mitu aastat, kuid igale asjale on olemas huviline.
MTÜ Eko-Tarest juhatuse liige Riina Kallas ütleb, et igale asjale leidub ostja. Mõni ese leiab omaniku kohe, teine peab ootama mitu aastat, kuid igale asjale on olemas huviline. Foto: Kristjan Teedema

Oktoobri lõpus Puiestee 114 hoonekompleksist taaskasutuskeskuse tänavale tõsta otsustanud linnavalitsus pikendas siiski asutuse väljakolimise aega ning otsustas asja veel kord kaaluda.

Pärast seda, kui politsei otsis septembri lõpus läbi taaskasutuskeskuse ruumid, pidas seal kinni ühe isiku ning leidis ühest hooneosast väidetavalt varastatud esemeid, otsustas linn mittetulundusühinguga Eko-Tarest rendilepingu pikema jututa lõpetada. Praegu teadaoleva info järgi ei ole aga taaskasutuskeskus seotud seal kinni peetud isiku tegevusega.

Aasta lõpuni

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles