Veeriku kooli digipööre oli parim

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud nädalal külastas Veeriku kooli Psühhobuss, mis pakkus õpilastele võimalust rännata kosmoses. Pildil tutvuvad virtuaalreaalsuse prillide abil Kuuga 4. klassi õpilased Aron Ardi Tammekänd (vasakul) ja Rasmus Kuusk. Nende vahel loob Kuul viibimise tunnet Kaspar Olkonen, kes raputab toole ja jälgib, et Kuu peal kõndijad oma rolli liialt sisse elades toolilt maha ei kukuks.
Läinud nädalal külastas Veeriku kooli Psühhobuss, mis pakkus õpilastele võimalust rännata kosmoses. Pildil tutvuvad virtuaalreaalsuse prillide abil Kuuga 4. klassi õpilased Aron Ardi Tammekänd (vasakul) ja Rasmus Kuusk. Nende vahel loob Kuul viibimise tunnet Kaspar Olkonen, kes raputab toole ja jälgib, et Kuu peal kõndijad oma rolli liialt sisse elades toolilt maha ei kukuks. Foto: Signe Varendi

Veeriku kooli õpilased peavad igaüks oma ajaveebi, hindavad seal üksteise koolitöid ja näevad, kui palju nad peavad õppimisel pingutama, et teenida välja parimad hinded. Selline uuenduslik lähenemine tõi koolile 10 000 euro suuruse auhinna.

Tosin kooli üle Eesti võistles selle nimel, et võita digivahendite nutika kasutamisega Tallinna ülikooli ja Samsungi korraldatud digipöördekonkursil žürii poolehoid. Veeriku kooli klassiõpetaja Karin Tõevere ütles juba enne konkursi lõppvooru, et nemad on osalemisest väga palju võitnud, isegi kui peaauhind nende koolile ei peaks minema.

Siiski otsustas žürii, et just Veeriku kool on nüüdisaegse tehnoloogia abil viinud õppimise kõige paremal moel uuele tasemele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles