Linn võib uue liuvälja rajamist toetada suure summaga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil hoone, kuhu Lõunakeskus soovib teha jäähalli.
Pildil hoone, kuhu Lõunakeskus soovib teha jäähalli. Foto: Margus Ansu

Tartu linnavalitsus saatis volikogule arutamiseks OÜle Lõuna Jää toetuse andmise eelnõu, mille järgi on aastatel 2017 - 2024 kavas anda ettevõttele toetust 165 000 eurot aastas.

Linnavalitsuse kinnitusel on toetus mõeldud siseliuvälja hoolduskulude katteks ja uue liuvälja rajamiseks ning hoolduseks. OÜ Lõuna Jää on selle eest valmis pakkuma soodushindadega liuväljaaegu laste ja noortega tegelevatele klubidele praeguse 28 tunni asemel 48 tundi nädalas ning suurendama koolidele ja lasteaedadele tasuta tundide arvu 310 tunnilt aastas 450 tunnile.

Tartu linn on toetanud Lõunakeskuse siseliuvälja 2005. aastast, viimastel aastatel 110 000 euroga aastas. Uisusport on Tartus jõudsalt arenenud, juurde on tulnud harrastajaid ja aktiivselt kasutavad siseliuvälja ka linna lasteaiad ja koolid, kes saavad seal tasuta või soodushinnaga uisutunde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles