Tartu restoranidel pole teravaimasse tippu asja

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti maitsete restoranijuhist leiab väga heade restoranide seast ka Meat Marketi.
Eesti maitsete restoranijuhist leiab väga heade restoranide seast ka Meat Marketi. Foto: Kristjan Teedema

Hiljuti avaldatud Eesti maitsete restoranijuhist, mis on Eesti restoranide ametlik edetabel, võib leida vaid mõne üksiku Tartu söögikoha. Kohalikud restoranipidajad tõdevad, et kõige kõrgemas mängus kaasa löömine kipub jääma raha taha.

Restoranijuhis on söögikohad lahterdatud nelja rühma: meistriklassi restoranid, kõrgklassi restoranid, väga head restoranid ja lihtsalt restoranid. Neist kahes esimeses grupis Tartu esindajaid paraku ei ole, väga heade restoranide seast võime leida Meat Market Coctail Bari, Meat Marketi, Polpo ja Antoniuse, restoranide seas on Taaralinnast esile tõstetud Truffe.

Vähevõitu, arvestades, et restoranijuhis on 69 Eesti söögikoha nimed. Varasematel aastatel on Tartu söögikohtadest parimate sekka pääsenud ka näiteks La Dolce Vita, Werner ja Crepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles