Emajõel hakkab suvel rahvast sõidutama veebuss

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomest veokiga toodud veebuss saabus eile pärastlõunal Karlova sadamasse ning ootas mahatõstmist.
Soomest veokiga toodud veebuss saabus eile pärastlõunal Karlova sadamasse ning ootas mahatõstmist. Foto: Kristjan Teedema

Karlova sadamat haldav Seto Line Reisid tõi eile Soomest Tartusse 30-kohalise veebussi, mis hakkab järgmisel suvel pakkuma Emajõel ja Peipsi järvel kiiremat sõitu.

OÜ Seto Line Reisid juhataja Toomas Sein ütles, et vajadus kiirema laeva järele on Tartus olnud juba mõnda aega. «Meil on Tartus ilmselgelt üks laev praegu puudu. Väiksemaid tellimusi on päris palju ja Alfa ei suuda neid kõiki ära teha,» ütles Sein, kelle sõnul on laupäevad Seto Line’i poolt Tartus katmata.

«Kuna Alfa käib laupäeviti Piirissaarel, ongi tekkinud olukord, et sellel päeval, kus sõitjaid oleks kõige rohkem, meil laeva lihtsalt Tartus pole. Aga siis hakkaks see laupäeviti asendama ja kui on kiirema sõidu soovi Piirissaarele, oleks jällegi võimalik sellega minna,» rääkis Sein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles