Korteriühistute sügisesed infopäevad räägivad energiaauditist

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal alustab Tartu Korteriühistute Liit sügiseste infopäevadega, kus käsitletakse ühistute jaoks hetkel kõige aktuaalsemaid teemasid. Teisipäeval, 16. novembril räägitakse energiaauditist ja renoveerimisprojektidest.


«Energiaaudit ja renoveerimisprojekt on praegu paljude ühistute jaoks võtmeküsimused, sest ilma nendeta ei saa taotleda Kredexi pakutavat toetust. Nende soodsate toetuste abil soojustatud majades on aga inimestel võimalik edaspidi hoopis väiksemate kulutustega hakkama saada,» ütles pressiesindaja vahendusel abilinnapea Margus Hanson.

16. novembril esinevad korteriühistute esindajatele energiaaudiitor Tõnu Jõesaar ja projekteerija Toomas Rähmonen. 18. novembril toimuval infopäeval räägib kohtutäitur oma kogemustest võlgnevuste sissenõudmisel.

Järgmise nädala teisipäeval ja neljapäeval tulevad infopäevadele esinema Eesti Gaasi ja keskkatlamaja esindajad. Samuti tuleb juttu elamute kindlustamisest, uutest energiasäästlikest lampidest, renoveerimisprojektide kooskõlastamisest ja ehituslubade taotlemisest, ehitusjärelvalvest ja ekspertiisist.

Infopäevadele, mis leiavad aset 16., 18., 23. ja 25. novembril Tartu Ülikooli kohviku konverentsisaalis, tuleb eelnevalt registreeruda telefonil 5342 7912 või e-posti aadressil tartukyl@gmail.com.

Samal ajal võtab Tartu Korteriühistute Liit ühistutelt vastu taotlusi energiaauditite ühishankes osalemiseks, mis võimaldab tellida elamule energiaauditit soodushinnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles