Sulgpallipaarid võõrustasid naabreid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpallisarja «Paarissuled» teise etapi parimad mehed.
Sulgpallisarja «Paarissuled» teise etapi parimad mehed. Foto: Ivo Kraus

Laupäeval peeti Tartu ülikooli spordihallis rahvusvahelise sulgpallivõistluse «Paarissuled» teine etapp, kus osales 208 mängijat Lätist, Venemaalt ja Eesti erinevatest klubidest.

Parimad selgitati viies tugevusklassis nii mees- kui ka naispaarismängudes. Enim osalejaid oli meeste meistriliigas, kus võistles 20 paari, rääkis peakorraldaja Heiki Sorge. Esikoha võitsid meespaaridest Rainer Kaljumäe/Nikolai Ukk (TÜASK-Venemaa), kes alistasid väga pingelises, 56 minutit kestnud finaalis, TÜASK-i sulgpallurid Raul Käsneri ja Kristjan Kaljurandi kolmes geimis (8-21; 22-20; 23-21).

Naiste Meistriliigas ei andnud Nõo tüdrukud Helina Rüütel ja Kristin Kuuba teistele eriti võimalust vastu mängida ja võtsid finaalis kahes geimis kindlalt võidu, kus alistati Kati-Kreet Marran/Sale-Liis Teesalu (Nõo /Triiton).

Esiliigas võitsid Karina Seero/Victoria Sulbi (Triiton) ja Imre Hansen/Sten Rääbis (TÜASK/Triiton).

Teises liigas olid parimad naistest tartlannad Tiina Kotke ja Erle Nõmm ning meestest Venemaalt Lev Barinov ning Oleg Konchakov. Kolmandas liigas võidutsesid Laura Martinson/Johanna-Violet Meier (Triiton) ja Rakverest mehed Indrek Kesküla/Jaak Paap. Neljanda liiga võitjad olid Lisa Berik/Jana Seero (Triiton) ja Kiur Erik Eensaar/Robin Nõmmela (TÜASK).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles