Kredexi tugi aitas Elvas remontida kaks kortermaja

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elvas asuv Õuna 4 kortermaja on Kredexi toel põhjalikult remonditud ja valmib detsembri alguses, elutingimused paranevad seal 18 korteris. Sel sügisel sai remonditud ka kõrval asuva tosina korteriga Õuna 5.
Elvas asuv Õuna 4 kortermaja on Kredexi toel põhjalikult remonditud ja valmib detsembri alguses, elutingimused paranevad seal 18 korteris. Sel sügisel sai remonditud ka kõrval asuva tosina korteriga Õuna 5. Foto: Margus Ansu

Elva korteriühistud on ühed aktiivsemad renoveerijad Eestis. Sel sügisel said Kredexi uue toetuse abil valmis kahe Õuna tänava maja soojustus- ja remonditööd.

Elva esimene uue, üle saja miljoni euro suuruse toetusmeetme abil renoveeritud kortermaja on aadressil Õuna 5, lõpusirgel on maja Õuna 4. Ka eelmise Kredexi toetusmeetme kaasabil remonditud maja asub Elvas.

Mõlema nüüd renoveeritud maja remonditööde peatöövõtja oli ettevõte Balti Vara, ühistute poolelt on mõlema majaga seotud olnud Merike Härm, ühe maja puhul juhatuse liikmena, teise puhul raamatupidajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles