Tartumaal nõudis elumaja põleng inimelu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Tartu vallas.
Tulekahju Tartu vallas. Foto: Jürgen Puistaja

Tartumaal Tartu vallas hukkus täna elumaja põlengus inimene.

Lõuna päästekeskuse pressiesindaja ütles Postimehele, et häirekeskus sai väljakutse kell 11.32. Teataja sõnul jäi Tartu vallas Tammistu külas põlevasse majja ka naisterahvas.

Annelinna päästjad jõudsid maja hoovi 10 minutiga. Nende saabudes põles hoone ahtise leegiga ja katus oli juba sisse kukkunud. Tugev tuul andis leekidele hoogu. Kutselistele tulid appi Võnnu vabatahtlikud päästjad.

Kustutustööde käigus leidsid päästjad kella 12.40 paiku majast hukkunud naisterahva. Põlengust pääses majaelanikust mees, kes tulekahju puhkemise ajal oli poeskäigul. Šokis mehe tervist kontrollisid kiirabitöötajad ning mehe abistamiseks ja uue peavarju otsimiseks tuli kohale valla sotsiaalnõunik. Päästjad lahkusid sündmuskohalt kell 14.08.

Tartumaa vanemoperatiivkorrapidaja Kaido Õunapuu ütles, et kustutustöödel osalenud päästjate jaoks oli see väga kurb juhtum, seda enam, et veidi aega tagasi käisid nad samas kohas ohutusalast nõu andmas ja tuppa paigaldati suitsuandur.

Tulekahju täpse tekkepõhjuse selgitab edasine uurimine. Tartumaal on tänavu tules hukkunud juba viis inimest, kogu Eestis on tulesurmasid 42.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles