Tartu muusikanädal ühendas tänavu jõud idufirmadega

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahepäevase Tartu muusikanädala üks peaesinejaid on Genka ehk Henry Kõrvits, kes astub koos DJ Paul Ojaga üles täna südaööl Genialistide klubis.
Kahepäevase Tartu muusikanädala üks peaesinejaid on Genka ehk Henry Kõrvits, kes astub koos DJ Paul Ojaga üles täna südaööl Genialistide klubis. Foto: Tairo Lutter

Tänasest stardib Tartu muusikanädal. Varem on Tallinn Music Weeki sõsarfestival pakkunud mitmekesist programmi augustis. Et sügisel on ülikoolilinnas rohkem noori, otsustati see korraldada novembris ja täiesti uuel kujul ehk muusika- ja tehnoloogiafestivalina.

Kuna ülikoolilinnast on saamas Eesti üks arvukate idufirmade keskusi ehk oma Silicon Valley, sooviti Tartu muusikanädala peakorraldaja Helen Sildna sõnul lisaks muusikale võtta fookusesse ka idufirmade värske energia. Seekord on muusikanädal ühendanud jõud idufirmadega.

«Leidsime oma meeskonnaga sel korral Tartust ka midagi täiesti uut, mida soovisime oma festivalikavasse kaasa võtta: põnev ja energiline start-up-kogukond ehk hulk firmasid, kes teevad Tartus väga ambitsioonikaid ja rahvusvahelisi asju,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles