Politsei leidis mehe auto pagasiruumist kinniteibitud naise

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dimitri Kotjuh

Politsei pidas eile Tartumaal Luunja vallas autoroolist kinni mehe, kes oli noore naise teibiga kinni sidunud ja pannud ta auto pagasiruumi.

Politsei sai eile teate, et Luunja vallas Kabina külas sidus joobes 27-aastane mees oma endise elukaaslase, 21-aastase naise, teibiga kinni, ähvardas teda ning lükkas ta sõiduki pagasiruumi.

Sõites Tartusse ning siis tagasi Luunja valda õnnestus naisel kutsuda sõbra kaudu abi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina sõnul viitavad praeguseks kogutud tõendid sellele, et  sündmus algas esmaspäeva, 23. novembri õhtul.

«Kannatanul õnnestus sõbraga ühendust võtta, kes päästis neiu ning teavitas juhtunust politseile. Kannatanu ei vajanud meedikute abi. Kahtlustatavana kinnipeetud mees on varem korduvalt kriminaalkorras karistatud,» ütles Kostina Postimehele.

Ta lisas, et prokuratuur ei saa praeguses uurimisfaasis juhtunu kohta rohkem detaile avalikustada.

Prokuratuur esitas eeluurimiskohtunikule kahtlustatava vahistamistaotluse. Kriminaalasja kohtueelset menetlust viib läbi Tartu politsei.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vabaduse võtmist seadusliku aluseta. Kohus võib süüdimõistmisel sellise teo eest karistada rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles