Trükikoda jagab ka tänavu lasteaedadele paberit

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Jahilo (paremal) koos Martin Kohviga lasteaeda paberirulle viimas. Arhiivifoto.
Sander Jahilo (paremal) koos Martin Kohviga lasteaeda paberirulle viimas. Arhiivifoto. Foto: Sille Annuk

Tartus tegutsev Kroonpressi trükikoda jagab ka tänavu lasteaedadele tootmises üle jäänud ajalehepaberirulle, mida saab kasutada kõikvõimalikuks meisterdamiseks ja värvimiseks. Kena kampaania toimub juba neljandat aastat järjest.

Trükikoda palub Tartu lasteaedadel võtta ühendust aadressil lasteaiapaber@kroonpress.ee. Kirjas tuleks ära märkida asutuse nimi, aadress ning soovitud rullide arv. Soovid täidetakse võimalust mööda ning paber toimetatakse tasuta kohale detsembri esimesel dekaadil. Igas 80 cm laiuses rullis on kuni poolsada meetrit paberit.

Kroonpressi keskkonnajuht Sander Jahilo rääkis, et kuigi ennekõike on kampaania mõeldud Tartu ja Tartumaa lasteaedadele, on sõna levinud laiemalt ning varasematel aastatel on huvi tuntud tegelikult üle Eesti. Jahilo sõnul on nad üritanud kõigile soovijatele ka vastu tulla, näiteks eelmisel aastal jagati paberit 81 lasteaiale, neist Tartu lasteadu oli 20. «Kaubaks» läks 453 rulli ehk üle kolme tonni paberit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles