Tartus avatakse nädalavahetusel uus ööklubi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leveli eestvedajad Kevin Amon ja Ahto Kalda.
Leveli eestvedajad Kevin Amon ja Ahto Kalda. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Reedel avab Ülikooli tänava keldrikorrusel uksed uus kokteiliklubi Level, kus pannakse rõhku eelkõige tantsumuusikale.

Sel nädalal korraldab Level proovipidusid, nii saab tutvuda linna värskeima ööklubiga, anda tagasisidet ja nõuandeid ning omanikud saavad proovida tehnikat. Avamispidu aga peetakse 28. novembril.

Rõhk tantsumuusikal

Level asub aadressil Ülikooli 6a, kus tegutses varem retrobaar klubi80. Uues klubis on suur tantsusaal koos lavaga, vipialad ning ligi nelikümmend istekohta. Külastajaid mahutab Level ligikaudu 120. Klubi on avatud kolmapäevast pühapäevani.

Kuigi samal tänaval asuvad paarkümmend meetrit eemal ka ööklubid Maasikas ja Vabank, arvavad Leveli eestvedajad Ahto Kalda ja Kevin Amon, et hilistel õhtutundidel on tänav rahvast täis ja kliente jagub nii neile kui ka teistele klubidele.

Level paneb eelkõige rõhku tantsumuusikale: öötundidel mängivad DJd ning plaanis on külla kutsuda ka esinejaid. Ahto Kalda peab oluliseks, et Levelil oleks oma nägu ning klubisse tulev klient teab, mis teda ees ootab.

Level on Kalda sõnul pigem kokteiliklubi kui õlle- või siidriklubi. Uksed avatakse kella 23st ning nädalavahetustel kestab pidu kella seitsmeni hommikul.

Pühapäeviti muutub Level aga Tartu baaritöötajate kogunemispaigaks ning üheskoos korraldatakse siseringiüritusi.

Inimeste mugavus

Kalda ütles, et väga suur rõhk on Levelis sellel, et inimestel oleks hea olla. «Teeme kultuurse rahvamaja. Meil tuleb hästi turvaline klubi,» rõhutas ta. Tema sõnul ei lasta Levelisse sisse nii palju kliente, et ruumid oleks üle rahvastatud ja inimestel halb olla. Samuti jäävad ukse taha liigjoobes pidulised.

Level piletiraha klientidelt esialgu ei küsi. «Oluline on see, et inimestel oleks hea olla, sest kui neil on siin hea olla, siis eks see tuleb meile tagasi,» arvas Kalda.

Südaööst on kolmapäevast laupäevani klubi Level peod kuulatavad otseülekandes ka internetiraadios Xltrax Estonia.

Edaspidi mõtlevad Leveli omanikud selle peale, mida klubi ruumides võiks päevasel ajal teha. Kalda märkis, et pole välistatud, et Levelist võib päevasel ajal saada seminaride või koolituste keskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles