Kaupluses liputanud mees muutus turvatöötaja vastu agressiivseks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käerauad
Käerauad Foto: SCANPIX

Tartus Eedeni kaubanduskeskuse ühes kaupluses liputama kippunud mees muutus turvameeste ja politsei saabudes agressiivseks. Peagi peab ta oma tegudest aru andma kohtu ees.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri kinnitusel on Tartu politsei menetluses tõepoolest kriminaalasi, mis on alustatud karistusseadustiku avaliku korra rasket rikkumist käsitleva paragrahvi alusel.

Praegustel andmetel tuli 1. novembril kaubanduskeskusse mees, kes käitus ühes kaupluses klienditeenindajaid häirivalt, rääkis prokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina. Vahejuhtumisse sekkus turvatöötaja, kelle suhtes käitus mees solvavalt.

Turvatöötaja palus mehel lahkuda, kuid too keeldus, jätkates kaubanduskeskuse töötajate sõimamist. Lisaks tegi ta fotoaparaadiga kauplusest ja turvatöötajast pilte, ehkki ka pildistamine on kaupluses keelatud. Juhtum päädis sellega, et mees lõi turvatöötajat käega.

Seepeale peeti ründaja kinni ja kohale kutsuti politsei. Kriminaalasja uurimine veel kestab, lisas Kostina.

Tartu Postimehele teadaolevalt tegeles mees keskuse teisel korrusel asuvas riidekaupluses liputamisega ja see häiris poe töötajaid, kes palusid seepeale turvatöötaja endale appi. Politsei sündmuskohal liputamist küll ei fikseerinud, kuid püksiluku lahtiolekut märgati küll. Pärast politseimajast vabanemist on mees väidetavalt käinud uuesti kaupluses töötajaid häirimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles