Suusalaat ootab taas kasutatud spordivarustust

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2014. aasta suusalaat Lõunakeskuses.
2014. aasta suusalaat Lõunakeskuses. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

MTÜ Suusahullud korraldab sel laupäeval Lõunakeskuse kaetud liuväljal kolmandat aastat suurt suusalaata ning ootab kuni reedeni inimestelt kasutatud talispordivarustust.

Suusahullude eesvedaja Vahur Teppani sõnul on laada eesmärk tuua enne talvehooaega kokku inimesed ning viia nende mõtted talvisele tegevusele ja anda võimalus osta soodsalt talispordiks vajalikku varustust.

Suusalaadal on Teppani sõnul kohal Eesti kõik suuremad ja väiksemad spordikaubaga tegelevad ettevõtted ning tutvuda saab uudismudelitega. Laada tõmbenumber on aga kasutatud talvekaup, mida võetakse müüki 20. novembrini. Eelkõige on oodatud kasutatud suusa-, mäesuusa-, lumelaua- ja uisuvarustus.

Selle aasta uuendus on Teppani sõnul see, et laada viimasel kolmel tunnil vähendatakse osa kasutatud varustuse hinda veel 25 protsenti. Kasutatud varustust oodatakse Tartu Lõunakeskuse uisulaenutusse kuni reede õhtuni. Pakutav varustus peab olema puhas ja töökorras. Suusalaada raames toimub liuväljal veel mitmeid teisi sportlikke üritusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles