Tammeka alustab liigasse jäämise võitlust

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Miller (paremalt teine).
Martin Miller (paremalt teine). Foto: Margus Ansu

Jalgpalli meistriliigas üheksanda koha saanud Tartu JK Tammekal seisavad sel nädalal ees üleminekumängud esiliiga paremuselt teise iseseisva klubi JK Tallinna Kaleviga. Avamatš on täna õhtul vastavatud Annelinna kunstmurustaadionil.

Meistriliigas kohtusid meeskonnad viimati ülemöödunud hooajal, siis võitis Tammeka kolm mängu, üks lõppes viigiga. Jaanuari lõpus peetud hooajaeelses kontrollmängus sai Tammeka 2:0 võidu.

Kui Tammeka kindlustas koha üleminekumängudele meistriliiga viimases voorus saavutatud 2:1 võiduga Narva Transi üle, siis Kalevil olid head võimalused pääseda ka otse meistriliigasse: nimelt edestas ta esiliigas enne viimast vooru Rakvere Tarvast kahe punktiga, kuid 0:1 kaotus Kiviõli Irbisele viis marjamaale hoopis Lääne-Virumaa klubi, kes sai samal ajal jagu Tallinna FC Levadia duubelrivistusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles