Keeraku mälestusvõistlusel käis matil 735 judokat

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimu Keeraku mälestusvõistlused Tartus Annelinna spordimajas.
Kaimu Keeraku mälestusvõistlused Tartus Annelinna spordimajas. Foto: Judoklubi DO

Läinud nädalavahetusel Annelinna spordimajas peetud Kaimu Keeraku mälestusvõistlusel käis tatami peal kokku madistamas 735 judokat. Neist 681 võistles laupäeval laste turniiril ning 54 pühapäeval täiskasvanute turniiril.

Judoklubi Do teatel on tegemist suurima Eestis korraldatava rahvusvahelise võistlusega, kus olid esindatud Soome, Läti, Leedu, Venemaa, Valgevene ja Eesti sportlased. Konkurents oli suur, kuid ka Tartu judokad pääsesid poodiumile.

Kolmanda koha võitsid Magomed Abubakarov D-34kg (Do), Artur Jeremejev C-42kg (Dodze), Aslanbeg Puhm A-81kg (Dodze), teise koha Maria Tars CG-36kg (Do) ja kuldmedali sai Artur Jeremejev D-42 (Dodze).

Pühapäevasel mälestusvõistlusel saavutas esikohta M-100kg klassis Sander Ludvig (Do). Ühtlasi toimusid pühapäeval ka Eesti meistrivõistlused absoluutkaalus, kus Do sportlastest olid võidukad Jaan Angerjärv (2. koht) ja Sander Ludvig (3. koht).

Turniiri tulemused on leitavad Do klubi kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles