«Nädala käpp» on aidanud uude koju seitse kassi-koera

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herbo ootab jätkuvalt uut peremeest.
Herbo ootab jätkuvalt uut peremeest. Foto: Kristjan Teedema

Tartu koduta loomade varjupaiga ja Tartu Postimehe ühisprojekt «Nädala käpp» on aidanud viimastel kuudel uue peremehe leida viiel kassil ja kahel koeral.

Viimati sai hea uudise osaliseks meie eelmise nädala kangelane Tõnn, kelle uus kodu hakkab olema Otepää lähedal. Karvane Tõnn lahkub varjupaigast täna või homme, juba varem oli uue peremehe leidnud koeraproua Limpa.

Kassidest saavad uue kodu üle rõõmustada Pesce (leidis videoloo järel uue peremehe ühe päevaga!), Findus, Getty ja sügisvärvides Donna, pärast steriliseerimisprotseduure lahkub uue omaniku juurde ka pärslane Desiree. Kodu leidis ka Kusta, kuid kahjuks selgus, et korterikassi temast siiski ei saa ja nii oli uus omanik sunnitud kassi tagasi varjupaika tooma.

Lisaks Kustale ootavad jätkuvalt uut kodu ka herbaariumi-Herbo ning kassid Berry ja Consuela, samuti meie tänase loo kangelanna Tessa.

Oktoobri lõpus tegime ka loo varjupaika sattunud vanadest koertest. Paraku nentis varjupaiga administraator Ragne Piirits-Hiob, et täbaras seisus loomade vastu keegi huvi ei tundnud ja nad tuli magama panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles