Tartu jalgpallimeistrivõistlustel saab näha ka abilinnapea oskuseid

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamme staadioni kunstmuruväljakul pannakse täna-homme väravavõrgud sahisema.
Tamme staadioni kunstmuruväljakul pannakse täna-homme väravavõrgud sahisema. Foto: Margus Ansu

Täna ja homme toimuvad Tamme staadioni kunstmuruväljakul traditsioonilised Tartu linna jalgpallimeistrivõistlused. Lisaks endistele ja praegustele vutimeestele on väljakule jooksmas ka muude elualade esindajaid, näiteks on Aasta Auto meeskonnas üles antud Tartu abilinnapea Valvo Semilarski. Poolkaitsjana tegutsev Semilarski kinnitas Tartu Postimehele, et vormil pole viga ning kell 17.15 algavas avamängus on ta igal juhul platsil.

Kokku on turniirile registreerunud 16 meeskonda, kes on jagatud nelja alagruppi. Kui välja arvata meistriliiga üleminekumänge alustava JK Tammeka esindusmeeskonna mängijad, on erinevates võistkondades esindatud enamik Tartu osavamaid pallilööjaid.

Turniiri peakorraldaja Marti Pähna sõnul peaks favoriidikoormat kandma ennekõike võistkonnad FC Sahiseb (koondab peaasjalikul esiliigas mängiva FC Santose pallureid eesotsas Taavi Vellemaaga) ja FC Loomaaed (FC Santose ja JK Tammeka kasvandikud), kuid kindlasti loodavad kõrgesse mängu sekkuda teisedki.

Kuna mängitakse väiksel väljakul edasi-tagasi vahetustega, pole Pähna sõnul nii suur roll ka pallurite füüsilisel vormil ning maksvusele võivad pääseda hoopis kogemused. Nii võivad korralikult kaarte segada just Aasta Auto ja Credit.ee meeskonnad. Neist esimeses saab lisaks abilinnapea Semilarskile näha näiteks ka üht Tartu jalgpalli elavatest legendidest, Ivan O’Konnel Broninit ja korvpallimees Jaanus Liivakut, teise eest jooksevad aga väljakule näiteks Aleksandr Pruttšenko, Vladislav Gussev ja Erik Grigorjev. Omad lootused on ka JK Tammeka treeneritel eesotsas esindusmeeskonna lootsi Indrek Koseriga.

Oma võistkonna on välja pannud ka Tartus elavad välismaalased (FC Barlova), n-ö külalismeeskondadena on kohal Navi Vutiselts, Rannu Vald ja FC Otepää.

Mängudega tehakse Tamme staadioni kunstmuruväljakul algust täna õhtul kell 17.15, selle aasta Tartu vutimeister peaks selge olema homme kella viieks. Võitjameeskonnale on ette nähtud võistluste peasponsori Milwaukee 500 eurone kinkekaart, eraldi autasustatakse ka turniiri parimat mängijat, ründajat ja väravavahti: kõigile kolmele on ette nähtud nimeline ruutmeeter valmiva Sepa jalgpallikeskuse karistusalas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles