Tudengid toetasid koolitööga perekodu

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ majandusteaduskonna personalijuhtimise ja organisatsioonikäitumise ainekursusel osalejad Airiin Kadakmaa (vasakult), Daisy Kudre, Kedi Teegelmann ja Teele Treiel näitavad, et ettevõtted olid vastutulelikud ja annetasid palju rohkem, kui küsiti.
TÜ majandusteaduskonna personalijuhtimise ja organisatsioonikäitumise ainekursusel osalejad Airiin Kadakmaa (vasakult), Daisy Kudre, Kedi Teegelmann ja Teele Treiel näitavad, et ettevõtted olid vastutulelikud ja annetasid palju rohkem, kui küsiti. Foto: Kristjan Teedema

Nagu varasematelgi aastatel, tegeldakse ka tänavu Tartu ülikooli majandusteaduskonnas heategevusega. Mullu koguti Imastu koolkodu elanikele kingitusi, sellel õppeaastal toetatakse aga Elva perekodu lapsi.

Majandusteaduskonna personalijuhtimise ja organisatsioonikäitumise ainekursusel moodustati üliõpilastest üheksa rühma, kes sisustasid novembrikuu jooksul lastekodulaste aega sportmängude ja Ahhaa keskuse külastusega.

Lisaks koguti esemeid ja vahendeid, mis aitavad lastel korraldada jõulumüüki, ning tehti perekodu töötajatele sušikoolitus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles