Uus vöötrada Riia-Turu ristmikule tuleb mugava autoliikluse arvelt

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusekspert Sulev Sannik tegi kolmapäeval Riia-Turu ristmiku fooriprogrammide katsetusi, et selgitada Riia tänava algusesse ülekäiguraja rajamise võimalust ning selle mõju Tartu liikluse sujuvusele.
Liiklusekspert Sulev Sannik tegi kolmapäeval Riia-Turu ristmiku fooriprogrammide katsetusi, et selgitada Riia tänava algusesse ülekäiguraja rajamise võimalust ning selle mõju Tartu liikluse sujuvusele. Foto: Kristjan Teedema

Sel nädalal tehtud katsetused fooriprogrammiga näitasid, et Tartu linnaliiklus peaks välja kannatama, kui Riia tänava algusesse teha kahe kaubamaja vahele ülekäigurada.

Linnavalitsus on tellinud uuringu, millisel viisil oleks võimalik avada jalakäijatele ja ratturitele otsetee Vabaduse puiesteelt ehk kaubamaja juurest Turu tänavale ehk ehitatava kaubamaja juurde.

Tartu abilinnapea Jarno Laur ütles, et selle liiklussuuna avamine jalakäijatele on olnud mitmete arutelude teema ja nüüd on liiklusekspert Sulev Sannik firmast Liikluslahendus teinud asja kohta uuringud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles