Juht jättis peatuses istunud reisija maha

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartust umbes viie kilomeetri kaugusel asuv Maramaa bussiootekoda on läbipaistmatute klaasidega. Seal istuvat ootajat ei pruugi bussijuht märgata.
Tartust umbes viie kilomeetri kaugusel asuv Maramaa bussiootekoda on läbipaistmatute klaasidega. Seal istuvat ootajat ei pruugi bussijuht märgata. Foto: Margus Ansu

Maramaalt bussiga Tartus käiv liikumispuudega pensionär süüdistab Tartu maakonnaliinidel sõitvaid bussijuhte, kuna on viimase nelja kuu jooksul väidetavalt kolm korda bussist maha jäetud.

«Olen liikumispuudega pensionär ja mind ei peeta enam inimeseks. Buss sõidab lihtsalt peatusest mööda,» kurtis Tartu Postimehele 74-aastane Eha Laanesoo. Viimati jäi ta bussist maha paar nädalat tagasi, kui soovis Tartusse sauna sõita. «Istusin peatuses pingi peal ja buss sõitis peatumata mööda,» meenutas ta.

Laanesoo oli pahane ka Tartu valla bussipeatuste pärast. «Nüüd on pandud nendele putkadele sellised läbipaistmatud klaasid, et ma ei näe enam saabuvat bussi. Aga kui ma olen haige, siis ma ootan bussi istudes pingil ja ma ei jõua nii ruttu püsti tulla. Ja tema paneb mööda,» pahandas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles