Tartu palkab linna turundusjuhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu raekoda
Tartu raekoda Foto: Margus Ansu

Kogu Tartu turismi juhtimine peaks turundusjuhi eestvedamisel muutuma terviklikuks, põhjendas uue ametikoha loomist abilinnapea Kajar Lember.

«Nagu ametinimetuski ütleb, on see linna turundusjuht ja seda tuleb vaadata laiemalt kui pelgalt ametikohta,» selgitas Tartu linnasekretär Jüri Mölder. «Tegemist saab olema avalike suhete osakonna teenistujaga, kes teisalt hakkab juhtima sihtasutust Tartumaa Turism. Eesmärk on need kaks üksust panna ühte sammu astuma.»

Lember selgitas, et uus töötaja peaks olema kogu linna turundustegevuse eestvedaja, avalike suhete osakonna turismiteenistus kaob struktuurimuudatuse tõttu.

Linn on turundusjuhi leidmiseks avaldanud kuulutused, mille järgi sobiv kandidaat muu hulgas tunneb rahvusvahelist turundust, pakatab ideedest ja on võimekas läbirääkija.

Kandidaat peab koos muude dokumentide ja palgasooviga esitama essee teemal «Tartu maailmakaardile.»

Lember ütles, et samal ajal avaliku konkursiga käib ka sihtotsing. Linn kasutab turundusjuhi leidmisel personaliotsingu firma abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles