Itaallane avab Karlovas Barlova

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlovas, Tähe tänaval, avab Simone Cassano baari Barlova.
Karlovas, Tähe tänaval, avab Simone Cassano baari Barlova. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kaheksa aastat Tartus elanud itaallane Simone Cassano avab eeloleval laupäeval Tähe ja Eha tänava nurgal baari Barlova, kus hakatakse pakkuma peamiselt alkohoolseid jooke, kohvi ja itaaliapäraseid suupisteid.

Cassano sõnul oli ta oma baarist mõelnud juba mitu aastat ning kui ühel hetkel leiti sobivad ruumid, viis ta oma idee ellu. «Olen alati unistanud sellest, et Karlovas võiks olla selline baar, ja see ruum oli meile väga hea võimalus,» lausus Cassano.

Tähe ja Eha tänava nurgal asuv baar koosneb kahest ruumist, kuhu mahub kokku istuma umbes 35 inimest. Esialgu avatakse Barlova ainult õhtuti. «Praegu on meil pakkuda alkohoolseid jooke, aga üsna pea saab meie juurest osta ka kohvi. Ootame kohvimasinat, mis saabub järgmisel nädalal Itaaliast,» rääkis Cassano.

Pärast kohvimasina saabumist hakkab baar lahti olema hommikul poole kaheksast. «Siis saavad kõik juba hommikul võtta siin tassikese kohvi ja lugeda värskeid ajalehti. Söögiks pakume pirukaid ja loomulikult saab kohvi ka kaasa osta. See tähendab, et õige pea on baar lahti terve päeva,» selgitas Cassano.

Barlova on Cassano sõnul mõeldud kõigile tartlastele. «See on kõigile ja me ei sea mingeid tingimusi. Loomulikult on see eelkõige kingitus karlovlastele, aga kõik teised on samuti teretulnud. Oleksin väga õnnelik kui näiteks ka supilinlased, tammelinased või annelinlased hakkaksid siin koos käima,» ütles Cassano.

Uue baari tegijate hulka kuuluvad veel Cassano sõbrad: Tartu loomemajanduskeskuse juht Reigo Kuivjõgi ning loomemajanduskeskuses tegutsev filmirežissöör Aleksandr Heifets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles