Lõunakeskuse tagune viilhall ootab tähtsat otsust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskuse-taguses viilhallis töötavad praegu mõned rentnikud, kuid aasta pärast võib hoones tegutseda juba liuväli.
Lõunakeskuse-taguses viilhallis töötavad praegu mõned rentnikud, kuid aasta pärast võib hoones tegutseda juba liuväli. Foto: Margus Ansu

Lõunakeskus tegi linnavalitsusele ettepaneku rajada keskuse juurde veel teinegi liuväljak, sest noorte iluuisutajate ja hokimängijate vajadused ületavad tunduvalt ühe platsi võimalusi.

«Lõunakeskus on linnale tõesti sellise ettepaneku teinud ja praegu käivad tõsised diskussioonid,» kinnitas Tartu sporditeenistuse juhataja Veljo Lamp. Tema sõnul ei ootagi keskus otseselt rahalist tuge, kuivõrd lubadust, et linn doteerib tulevikus uuel väljakul sportimist.

Lamp hindas, et uisutajate vajadus korraliku jääplatsi järele on umbes kaks korda suurem kui praegused võimalused. Teadaolevalt teenindab Lõunakeskuse väljak mitte üksnes tartlasi, vaid ka ümberkaudsete maakondade hokisõpru ja nii ongi tehisjääl läinud vägagi kitsaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles