Lõunakeskuses läheb pühapäeval suureks kõksimiseks

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka kustub kõiki kõksima. Pilt on illustratiivne.
Tammeka kustub kõiki kõksima. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Tartu JK Tammeka kutsub eeloleval pühapäeval kõiki jalgpallisõpru Lõunakeskusesse, kus on kavas suur ühiskõksimine. Kell 13 algaval üritusel näitab oskusi trikijalgpallur Eno Lints ning on oodata mitmeid üllatusi.

Tammeka kommunikatsioonijuht Erki Tarro julgustab kõiki soovijaid osa võtma. Selleks pole tarvis muud, kui oma palliga pühapäeval Lõunakeskusesse tulla ning hokiväljaku kõrval asuvas aatriumis kõksima hakata.

Kui asjaarmastajad saavad kõksida lihtsalt oma lõbuks, siis omal kohal on ka võistlusmoment ehk erinevates vanuseklassides selgitakse välja Tartumaa jalgpalliklubide parimad kõksijad. Tarro rõhutab siiski, et varasem kokkupuude jalgpalliga pole kuigi oluline - Eesti suurimale ühiskõksimisele on oodatud palliga žongleerima absoluutselt kõik, kes vähemalt korra nahkkerale pihta saavad.

Lisaks kõksimisele saavad kõik soovijad toetada ka rajatavat Sepa jalgpallikeskust. Praeguseks on omaniku leidnud pea 35% keskuse sümboolsetest ruutmeetritest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles