Roosi tänava puitmajas puhkes põleng

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosi tänava kortermajas puhkes 10. novembri päeval väiksem põleng.
Roosi tänava kortermajas puhkes 10. novembri päeval väiksem põleng. Foto: Risto Mets

Tartusse Roosi tänavale kutsuti täna pärastlõunal päästjad, sest koridoris oli süttinud tulekahju.

Väljakutse tuli päästjatele kell 15.25. Väljakutse teinud inimene nägi leeki ja suitsu ning kuulda oli suitsuanduri signaali.

Esialgsetel andmetel põles kahekorruselise kortermaja esimesel korrusel koridoris lapse jalutuskäru ja jalanõud. Umbes ruutmeetri ulatuses sai kahjustada ka põrand, kinnitas Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik. Õnneks avastati põleng üsna kiiresti ja nii jäid suuremad kahjud sündimata.

Tulekahju avastanud elanik püüdis tuld tõrjuda paari ämbritäie veega. Koridor oli paksult suitsu täis ja seda immitses ka korteritesse. Kohale saadeti mitu kiirabibrigaadi, kes kontrollisid seitsme elaniku tervist. Esialgse info järgi ei saanud inimesed tõsisemalt kannatada.

Millest tuli alguse sai, seda sündmuskohal töötanud päästjad veel öelda ei osanud, kuid viitasid, et tegemist ei ole kindlasti isesüttivate esemetega. Väidetavalt oli sündmuskohal nähtud võõraid lapsi. Kohale sõitis ka politsei, et aidata asjaolusid selgitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles