Hooldajad asuvad projektiraha toel tööle

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linna, Luunja ja Tartu valla ühine sotsiaalabi projekt sai toetuse  Euroopa sotsiaalfondist. Nüüd võivad tööle asuda 420 hooldajat, kes pakuksid oma hoolealustele kodu- ja päevahooldusteenuseid.


«Hooldatavatele on kavas pakkuda vastavalt nende vajadustele erinevaid koduhooldusteenuseid. Projekt sisaldab endas mitmeid uuenduslikke aspekte hoolekandes nagu näiteks katse rakendada hooldajaid tööle koduhooldusteenuse pakkujatena,» selgitas Tartu eakate ja puuetega inimeste hoolekandeteenistuse juhataja Indrek Sooniste pressiesindaja vahendusel.

Projektipartnerid soovivad vältida inimeste väljalangemist tööturult ning suurendada töökohtade ja spetsialistide arvu koduhoolduses. Samuti parandada koduhooldusteenuste pakkumist kõrge abivajadusega hooldatavatele.

Raha said osapooled kokku 2 955 780 krooni. Kuna projekti kogumaksumus on 3 284 200 krooni, tuli partneritel katta omaosalus 328 420 krooni ulatuses. Ettevõtmine vältab 2011. - 2013. aastani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles