Mantli taskusse jäetud mobiiltelefon langes varaste saagiks

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei teatel langevad kohvikutes ja baarides pikanäpumeeste saagiks järelevalveta mobiiltelefonid, tänavatel varastatakse mobiiltelefone näiteks ohvrite käekotist või taskutest.
Politsei teatel langevad kohvikutes ja baarides pikanäpumeeste saagiks järelevalveta mobiiltelefonid, tänavatel varastatakse mobiiltelefone näiteks ohvrite käekotist või taskutest. Foto: Reuters / Scanpix

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuur annab teada kahest Tartus ja Tartumaal aset leidnud vargusest.

6. novembril teatati politseile, et Laial tänaval varastati 20-aastasele naisele kuuluva mantli taskust mobiiltelefon HTC. Kahju on 550 eurot.

8. novembril avastati, et Ülenurme vallas Uhti külas lõhuti talumaja hoovil seisnud traktori aknad ning varastati sellest akutrell ja ketaslõikur Makita, aku Bosch ja mutrivõtmete komplekt. Teise hoovil seisnud traktori kütusepaagist võeti umbes 65 liitrit kütust. Samuti viidi ära kõrvalhoone najal seisnud neli velge koos rehvidega. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 1895 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles