Rock võttis kindla võidu

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rock läheb eurosarjas vastamisi Himikuga.
TÜ/Rock läheb eurosarjas vastamisi Himikuga. Foto: Kristjan Teedema

TÜ/Rock teenis koduliigas võidulisa, kui alistas Audentese SG/Noortekoondise 30 punktiga 94:64.

Kodusaalis mänginud Rock otsustas asjad juba esimese veerandajaga, mis võideti 21:0 spurdi toel 28:11. Poolajaks juhtisid tartlased 48:25 ning lõpusireeni kõlades olid Rocki võidunumbrid 94:64. Võitjate resultatiivseim oli Brian Harper, kes viskas 17 minutiga 18 punkti ja hankis 10 lauapalli. Saimon Sutt lisas 14 punkti ja 9 lauapalli, Timo Eichfussi arvele kogunes 12 punkti ja 7 lauda.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul ei jäetud mängu juhuse hooleks. «Võtsime asja tõsiselt. Eelmises mängus Tallinnas tegid Audentese noored meie elu raskeks. Seekord saime kohe alguses mängu enda kontrolli alla ja põhitegijad said kas mänguvaba päeva või vähe minuteid. Tahtsingi anda noortele täna palju mänguaega ja nad kasutasid seda hästi ära,» sõnas Kullamäe pärast mängu.

Rockil on nüüd tabelis 7 võitu ja 1 kaotus, millega asutakse teisel tabelireal. Juhib kõik seitse mängu võitnud BC Kalev/Cramo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles