Sepa jalgpallikeskuse ruutmeetrid on nõutud kaup

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müüdud ruutmeetrid 3. novembri õhtu seisuga.
Müüdud ruutmeetrid 3. novembri õhtu seisuga. Foto: www.jalgpallikeskus.ee

Eile avati ühisrahastuskampaania Sepa jalgpallikeskuse toetuseks, kus iga huviline saab endale soetada sümboolse(d) ruutmeetri(d) rajatavast altküttega kunstmurustaadionist. Eesti spordiajaloo suurima ühisrahastuskampaania esimesel päeval leidis omaniku üle tuhande ruutmeetri valmivast jalgpalliplatsist.

Veebisaidil www.jalgpallikeskus.ee avatud ruutmeetrite ostuga toetas esimese 24 tunni jooksul uue treeningkeskuse valmimist 341 eraisikut ja ettevõtet. Kokku on ühisrahastusega kogutud praeguseks üle 30 000 euro. Esimese sümboolse annetuse projekti õnnestumisse tegi Tartu linna poolt linnapea Urmas Klaas.

Sepa jalgpallikeskuse eestvedaja Kalle Paas rõhutas, et kampaania avapäev oli eelkõige kõigi osalejate ühine pingutus: «Täname kõiki toetajaid ja aitäh kõigile, kes on levitanud sõna. Oleme teinud uskumatult ägeda alguse.» Ühisrahastuskampaaniaga loodetakse ühele poole saada aasta lõpuks. «Oluline on aru anda, et oleme veel teekonna lävel ja peame töötama järgmised kaks kuud katkematult eesmärgi nimel,» lisas Paas.

MTÜ Jalgpallikool Tammeka alustas 2. novembril  Eesti spordiajaloo suurima ühisrahastuskampaaniaga, millega loodetakse koguda 150 000 eurot Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Sepa staadioni renoveerimiseks. Kampaania päädib tuleval suvel jalgpalli EM-finaali ühisvaatamisega vastvalminud Sepa jalgpallikeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles