Tee äärde pargitud Mazda langes varaste saagiks

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto Mazda langes varaste saagiks. Pilt on illustratiivne.
Sõiduauto Mazda langes varaste saagiks. Pilt on illustratiivne. Foto: Egert Kamenik

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuur annab teada mitmetest vargustest ja avaliku korra rasketest rikkumistest.

Vargused

31. oktoobril ärandati Tartu vallas Igavere külas tee äärde pargitud sõiduauto Mazda. Kahju on 600 eurot. Samal päeval langes Anne tänaval varaste saagiks kortermaja ette pargitud sõiduauto Mitsubishi väärtusega 800 eurot.

Päev varem teatati, et Jaama tänava korteris varastati sünnipäevapeo käigus 17-aastase tüdruku käekotist mobiiltelefon Samsung. Kahju on 678 eurot.

27. oktoobril avastati, et Tartus Lääne tänava kortermaja trepikoja keldrist on varastatud lukustatud jalgratas Scott. Kannatanu hindab kahju suuruseks 500 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine

1. novembril teatati politseile, et Tartus Aleksandri tänava söögikoha ees toimub kaklus, mille käigus ründas tundmatu mees 24-aastast meest ja põhjustas talle füüsilist valu.

31. oktoobril teatati politseile, et Tartus Mäe tänaval rünnati 53-aastast meest ning löödi teda püstolisarnase esemega. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis. Arvatav lööja on politseile teada.

Kehaline väärkohtlemine

30. oktoobril teatati, et Tartus Kalevi tänava korteris ründas 28-aastane mees oma 21-aastast elukaaslast ning viimase sõbrannat. Kannatanute vigastused fikseeriti traumapunktis. Mees on kahtlustatavana üle kuulatud.

Ähvardamine

30. oktoobril sai politsei teate, et Tartus Kalevi tänaval ähvardas 25-aastane mees oma ema füüsilise vägivallaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles