Siinai lennukatastroofis hukkusid Pihkva linnavalitsuse töötajad

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa leinab Siinai lennukatastroofis hukkunuid.
Venemaa leinab Siinai lennukatastroofis hukkunuid. Foto: AFP / Scanpix

Tartu linnapea Urmas Klaas avaldas kaastunnet sõpruslinnale Pihkvale seoses üheksa pihkvalase hukkumisega 31. oktoobril Egiptuses juhtunud lennukatastroofis.

«Teade sõpruslinna kodanike hukkumisest tabas meid valusalt,» kirjutas Urmas Klaas. Linnapea sõnul leinab Tartu linnavalitsus oma kolleege Pihkva linnavalitsusest ning avaldab sügavat kaastunnet kõigi hukkunute lähedastele.

31. oktoobril Egiptuses Siinai poolsaare kohal alla kukkunud lennukis Airbus 321 liinil Sharm-el-Sheikh – Peterburi hukkusid 217 reisijat ja 7 meeskonnaliiget. Nende seas oli ka 9 pihkvalast: elamumajanduse abilinnapea Aleksandr Kopõlov ja tema abikaasa Jelena Melnikova, linnavalitsuse töötajad Jekaterina Murašova ja Irina Pikaljova, Irina Vitaljeva, Alissa Vitaljeva, Jekaterina Kožemjakova, Andrei Gorbatenko ja Aleksei Tihhomirov.

Hukkunute mälestuseks toovad pihkvalased lilli Pihkva Kremli juurde, oblasti kuberner Andrei Turtšak kuulutas välja leina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles