Linn müüb elamukrunti Supilinnas ning kortereid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksjonihaamer.
Oksjonihaamer. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Nädala pärast paneb linn oksjonile kesklinna lähistel asuva krundi ning paar korteriomandit. Huvilised saavad pakutavaga tutvuda täna.


Müügile läheb Supilinna elamurajoonis Marja tänaval Emajõe läheduses asuv ligi 900 ruutmeetri suurune kinnistu. Marja 15 kinnistu alghind on 800 000 krooni, teatas linnavalitsus.

«Kesklinna läheduses paiknevaid elamukrunte meil lähiajal enam müügile panna ei ole, mistõttu võiks see pakkumine olla kinnisvarahuvilistele üsnagi atraktiivne,» leidis Tartu linnavarade osakonna analüütik Kaspar Alev.

Linn paneb enampakkumisele ka Vara vallas Koosal asuva korteriomandi ja mõttelise osa kinnistust Ujula 53. Müüki läheb ka Turu 7 keldrikorrusel asuv mitteeluruum.

Enampakkumised algavad 15. novembril kell 9 Küüni 5 ruumis 115. Osavõtutasu on 1000 krooni ning tagatisraha tuleb tasuda enne enampakkumist linnavarade osakonna arveldusarvele.

Täpsem info: www.tartu.ee/linnavarad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles