Halloweeni ööl näeb vanas aparaaditehases õudusfilme

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halloween.
Halloween. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Elektriteater toob homsel halloweeni ööl Kastani tänaval vanas aparaaditehases kinohuvilisteni taas friigifilmid. Žanrifilmide austajatele juba tuttav üritusteseeria toob ekraanile kolm linateost.

Homme kell 19 linastub põhjanaabrite «Suur mäng». Filmis tulistavad terroristid alla USA presidendi lennuki ning president peab ise metsikus looduses hakkama saama. Läheduses on vaid üks inimene, kes teda päästa suudab – 13-aastane poiss Oskari. Kuna terroristid on neil kannul, peavad nad koos jõud ühendama, et jälitajate eest põgeneda.

Kell 21 näidatakse Ungari kassahitti «Rebashaldjas Liza». Liza on armastuse järgi janunev hooldusõde, kelle elus hakkab olulist rolli mängima plakatilt alla roninud ammusurnud Jaapani popstaar. Film saab osa nii huumorist, suurest armastust kui ka Jaapani pärimusest ning popkultuurist.

Filmiõhtu peakülaline on aga John Carpenteri õudusklassika «Halloween», kus peategelane Michael Myers põgeneb viisteist aastat pärast mõrva sooritamist vaimuhaiglast, et naasta kodulinna ja panna toime veel rida mõrvu. Film algab kell 23.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles