Uus nädal toob mitmeid liikluspiiranguid

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asfalteerimine. Pilt on illustratiivne.
Asfalteerimine. Pilt on illustratiivne. Foto: Kalev Saar

Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistus annab teada, et novembri esimestel päevadel tasub tähelepanelik olla kõigil autojuhtidel, kel asja Soinaste-Aardla ringristmikule ning Võru või Ülikooli tänavale.

Seoses valgustusmasti paigaldustöödega suletakse 1. novembril kell 8.00-11.00 liikluseks Soinaste - Aardla ringristmikul Soinaste - Aardla tänavate vaheline ringiosa. Ümbersõidud toimuvad Soinaste - Tihase - Lemmatsi - Aardla tn marsruudil.

Linnaliini bussid nr 8 ei läbi sel ajal Aardla tänaval asuvat Aardla peatust vaid peatuvad Soinaste tänaval Aardla peatuses, bussid nr 18 ei läbi Soinaste tänava Aardla peatust vaid peatuvad Aardla tänaval Aardla peatuses.

Seoses asfalteerimistöödega suletakse 2. novembril kell 9.00-18.00 liikluseks Võru tänava (Lootuse - Era tn lõigus) kesklinna suund, v. a linnaliini bussidele.

Seoses jahutustoru paigaldusega jääb 2.-11. novembrini suletuks Ülikooli tänav Poe tn - raekoja lõigus. Sulgemise ajal on raekoja juurde võimalik sõita Toomemäelt mööda Lossi tänavat või Jakobi - Ülikooli ristmikult mööda Ülikooli tänavat.

Ülikooli tänaval Lossi - Jakobi tn lõigus on keelatud sõidukite parkimine. Teisest kuni orienteeruvalt viienda novembrini on liikluseks suletud ka Ülikooli - Poe tn ristmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles