Lux Express muudab Tallinna-Tartu sõiduplaani

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lux Express

Hiljemalt detsembris on oodata uusi sõiduaegasid Tallinna-Tartu liinil, selle eest kaovad mõned praegused ajad järgmise aasta aprillis. Ümberkorralduste põhjuseks on ühistranspordi seaduse muudatused.

Tallinna-Tartu liinile lisab Lux Express neli väljumist päevas mõlemas suunas. Praegu on päevas 14 väljumist. Mõlemalt poolt lisandub väljumisi nii hommikustel kui õhtustel tipptundidel. Muudatus on kasulik eelkõige tartlastele, kuna Tartu poolt on peamine rõhk hommikustel aegadel ja Tallinnast lisanduvad väljumised õhtul.

Kolme kuu jooksul hakkavad bussid Tallinnast Tartu poole väljuma kell 7.30; 17.30; 18.30 ja 21. Aprillist jäävad ära bussid, mis praegu väljuvad kell 9 ja kell 15.

Tartu-Tallinna suunal lisanduvad bussid hakkavad väljuma kell 6.30; 7.30; 15.30 ja 16.30. Järgmise aasta kevadest jäävad ära väljumised kell 9; 15 ja 19.

Bussidele, mis praeguse seisuga aprillist ära jääksid, püütakse lubasid taotleda ka edasi.

Lisaks muutub sõiduplaan ka Tallinn-Pärnu ja Tallinn-Kuressaare liinil. Tallinn-Narva liinil muutuvad peatused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles