Riia tänava praak päädib topeltgarantii nõudega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linn polnud rahul, et remonditud Riia tänava vuuk oli sattunud sõidujälge.
Linn polnud rahul, et remonditud Riia tänava vuuk oli sattunud sõidujälge. Foto: Margus Ansu

Tartu linn ja firma Asfaldigrupp jõudsid kokkuleppele, et Riia tänava ülekattel tehtud praagi eest annab ettevõte tööle topletgarantiid, trahvi linn selle eest ei nõua.

Esmaspäeval kohtusid linnavalitsuse linnamajanduse valdkonna juhid ettevõtte Asfaldigrupp esindajatega, et arutada läbi Riia tänava ehitustööde kvaliteediga seotud küsimused.

Pooled olid ühisel arusaamisel, et asfaltkatte paani vuugid on sattunud kahetsusväärselt umbes 235 ruutmeetri ulatuses põhilise transpordivoo sõidujälge. Vuuk pidanuks olema  sõidujälgede vahel. Arutelu tulemusena leidsid osapooled, et Asfaldigrupi pakutav täiendav kaheaastane lisagarantii, kokku neli aastat, rahuldab ka linna liiklejate huve.

AS Tallinna Teede laboratooriumis läbiviidud kontroll näitas, et teekatendist võetud puurkehad vastasid kihipaksuse ja tihendusteguri nõuetele. Objektil kontrollmõõtmistel ei tuvastatud lubatust suuremat ebatasasust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles