Asfaltimine toob mitmeid liikluspiiranguid

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asfalteerimine. Pilt on illustratiivne.
Asfalteerimine. Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistus annab teada, et seoses asfaltimistöödega suletakse linnas mitmeid tänavaid.

Nii on täna kell 9–13  liikluseks suletud Jakobi tänav (Hermani - Veski t lõik) kesklinna suunas, sõita saavad vaid linnaliinibussid. Ümbersõit Jakobi - Hermani - Oru - Veski - Jakobi.

Kell 13–18 on suletud Veski tänav (Jakobi - Oru t lõik). Ümbersõit Jakobi - Hermani - Oru - Veski tänava kaudu.

Kell 10–15 suletakse liiklus Roosi tänaval (Puiestee - Jänese t lõik) linnast väljuvas sõidusuunas. Ümbersõit Kasarmu või Mäe tänava kaudu.

Homme kell 8–18 on liikluseks suletud Veski tänav (Oru t - Veski 15 lõik). Ümbersõit Näituse - Veski t ristmikult (ajutiselt on  Näituse - Veski 15 lõigus lubatud kahesuunaline liiklus).

Soojustorustiku ehitustööde tõttu suletakse tänasest 2. novembrini liikluseks Sinika tänav (Variku - Sinika t 1 lõik) Variku tänava suunas. Ümbersõit Sinika - Mesika - Roopa tänava kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles