Rock alustab eurosarja Leedu vastu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui ülejäänud meeskond oli eile suundunud pallisaalist jõusaali, jäi abitreener Toomas Kandimaa (vasakul) selgitama Brian Harperile taktikalisi nüansse.
Kui ülejäänud meeskond oli eile suundunud pallisaalist jõusaali, jäi abitreener Toomas Kandimaa (vasakul) selgitama Brian Harperile taktikalisi nüansse. Foto: Margus Ansu

TÜ/Rock peab täna kodusaalis oma selle hooaja esimese FIBA Europe Cupi sarja kohtumise, vastamisi minnakse tugeva Leedu klubi Utena Juventusega.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul peaks Tartu olema esimeseks euromänguks valmis. «Ma arvan, et meeskonna hetkeseis on enam-vähem okei. Eks pisihädasid on olnud, aga peame valmis olema,» ütles ta päev enne kohtumist.

Selleks hooajaks Rocki palgatud uued mängijad Brian Harper ja Evaldas Žabas on Kullamäe sõnul meeskonda hästi sulandunud ning Rocki joonised selgeks saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles