Uus teelõik tõi uued kiirused

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu läänepoolsel ringteel võib nüüd umbes kolmekilomeetrisel alal sõita kiirusega koguni 100 kilomeetrit tunnis. Kitsamates kohtades tuleb kiirust alandada kaheksakümnele ning Postimaja ringil Tartusse sisse pöörates kuuekümne kilomeetrini tunnis.
Tartu läänepoolsel ringteel võib nüüd umbes kolmekilomeetrisel alal sõita kiirusega koguni 100 kilomeetrit tunnis. Kitsamates kohtades tuleb kiirust alandada kaheksakümnele ning Postimaja ringil Tartusse sisse pöörates kuuekümne kilomeetrini tunnis. Foto: Risto Mets

Äsja valmis saanud Tartu läänepoolse ümbersõidu teelõik Rehe motellist lennujaama ristmikuni lubab autojuhtidel sõita varasemast märksa sujuvamalt, aga ka kiiremini.

Teetööd lääneringtee viiendas ehitusalas on lõppenud ning tehakse veel vaid väikseid veaparandusi, märkis maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal.

Eeldatavalt võtab omanik tee vastu novembri alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles