Soola-Kalevi ristmiku foor alustab tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Soola ja Kalevi tänava ristmik.
Pildil Soola ja Kalevi tänava ristmik. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Hiljemalt järgmise nädala lõpus alustab tööd Soola ja Kalevi tänava ristmikule paigaldatud uus valgusfoor, mis peaks muutma sealse liikluse sujuvamaks.

Linnamajanduse osakonna teedeteenistuse peaspetsialist Siim Mitt ütles, et suure tõenäosusega pannakse foor tööle uue nädala keskel. «Siin on veel jäänud ainult mõningad tehnilised nüansid,» sõnas ta. Mitt põhjendas uue foori paigaldamist liikluskoormuse kasvuga.

«Koos uue keskuse valmimisega muutub seal ka liikluskoormus. Sinna on uusi maju kõvasti juurde tulnud ja selline koormus eeldab juba foori,» selgitas Mitt. Kalevi-Soola ristmik on tema sõnul olnud kogu aeg liiklejaile ebamugav.

«Soola tänavast tulles on seal nähtavus nii vasakule kui paremale pöörates kehv olnud ja fooriga läheb olukord kindlasti paremaks,» lausus Mitt. Uus foor viiakse ühte tsüklisse Riia-Kalevi, Turu-Soola ja ärikeskuse maa-alusest parkimismajast väljasõitu reguleerima hakkava fooriga.

Uus foor läks maksma umbes 40 000 eurot, millest poole maksis linn ja poole uut ärikeskust ehitav OÜ TTK Investeeringud. (TPM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles